Сумська ДСС ІС НААН оголошує про намір передати нерухоме державне майно в оренду

Cумська дослідна станція садівництва Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України оголошує про намір передати нерухоме державне майно в оренду, а саме

вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 64,7  кв.м. в будівлі, яка знаходиться на балансі Сумської ДСС ІС НААН та розташована за адресою: 41663, Сумська  обл., Конотопський р-н, м.Конотоп, пл.Ярмаркова,11.

Орган управління:  Національна академія аграрних наук України.

Початковий розмір орендної плати, визначений відповідно до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна, затвердженої постановою КМУ № 786 від 04.10.1995 року зі змінами та доповненнями, згідно з експертною оцінкою станом на 03.12.2015 р.: нежитлові приміщення (64,7 кв.м) становить за базовий місяць оренди - квітень 2016 р.: 33,30 грн. без ПДВ.

Використання об’єкта оренди з метою використання під офісні приміщення

Максимально можливий строк оренди:  2 роки 11 місяців.

Основні умови: найвищий запропонований розмір місячної орендної плати за використання зазначеного об'єкта оренди порівняно з початковим розміром орендної плати; страхування орендованого майна на користь балансоутримувача; відшкодування податку на землю; заборона суборенди, приватизації та переходу права власності на орендоване майно третім особам, зобов'язання орендаря погоджувати з орендодавцем і балансоутримувачем внесення змін до складу орендованого майна; відшкодування витрат балансоутримувача на утримання орендованого майна та надання комунальних послуг орендарю; термін дії договору 2 роки 11 місяців; проведення ремонту орендованого приміщення за власний рахунок; послуги оцінювача, рецензента Звіту про оцінку, витрати пов'язані з публікацією в місцевій пресі, оплачує орендар;  орендар зобов'язаний укласти договір оренди протягом двох тижнів з моменту повідомлення йому про визначення його переможцем. На підтвердження зобов'язання і на забезпечення його виконання орендар повинен сплатити завдаток в розмірі запланованої ним суми місячної орендної плати на реєстраційний рахунок Сумської дослідної станції садівництва  Інституту садівництва НААН протягом 7 днів з моменту повідомлення йому про визнання його орендарем. Внесений завдаток підлягає зарахуванню в рахунок подальших платежів за використання майна. У випадку відмови орендаря від укладання договору оренди, завдаток поверненню не підлягає.

За отриманням додаткової інформації прохання звертатися за адресою: 41663, Сумська  обл., Конотопський р-н, с. М.Самбір, вул.12 Комісарів,1А.

Телефон для довідок (05447)6-34-45; (05447)6-26-67.

e-mail: sumy_dss@ukr.net

<< Назад